Overovanie vplyvu informačno-komunikačných technológií na výučbu - Pavlovkin, Jan; Stebila, Jan (Dydaktyka Informatyki, 2016)
V predkladanom článku autori uvádzajú predmet, vzorku a výsledky realizovaného prieskumu. Údaje spracované do tabuliek a grafovnásledne interpretujú, v závere uvádzajú aj odporúčania pre pedagogickú teóriu a prax.