Glosa do wyroku Sądu Apelacyjnego w Warszawie z dnia 13 grudnia 2017 r., V ACa 740/17 - Witczak, Karolina (Ius et Administratio, 2018)
W glosie do wyroku Sądu Apelacyjnego w Warszawie z dnia 13 grudnia 2017 r., V ACa 740/17 został poruszony problem prawa do wizerunku. Przez pryzmat tego prawa, autorka podjęła próbę oceny cechy rozpoznawalności. Ponadto zostało rozważone zagadnienie anonimizacji wizerunku. Ostatnia kwestia, którą zaprezentowano, dotyczy obowiązków dziennikarzy wynikających ze sposobu pozyskiwania informacji.