Zajęcia z technologii informacyjnej – propozycja tematów zajęć opartych na modelu „Siedmiu filarów kompetencji informacyjnych” - MOTYLIŃSKA, PAULINA (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2018)
Artykuł prezentuje propozycję tematów zajęć z przedmiotu „technologia informacyjna” reali-zowanego na studiach wyższych. Propozycja została oparta na modelu kształcenia kompetencji informacyjnych „Siedmiu filarów kompetencji informacyjnych”.