Badanie pamięci elektronicznych w kształceniu inżynierów bezpieczeństwa - MARSZAŁEK, ALEKSANDER (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2017)
W artykule ukazano i uzasadniono umiejscowienie problematyki badań elektronicznych pa-mięci w treściach kształcenia kierunku studiów inżynieria bezpieczeństwa. Na bazie analizy istniejących rozwiązań opisano projekt i realizację stanowiska do badania układów pamięci. Stanowisko poddano wielokryterialnej ocenie kompetentnych sędziów, dokonano analizy wyników badań i wyciągnięto wnioski.