Percepcja czasu przez nauczycieli przedmiotów zawodowych w świecie nowych technologii - SAMUJŁO, BRONISŁAW ANDRZEJ; SAMUJŁO, MAŁGORZATA AGNIESZKA (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2017)
Umiejętne zarządzanie swoim czasem nabiera szczególnego znaczenia we współczesnym świecie. W artykule przedstawiono możliwości wykorzystania nowoczesnych technologii przez nauczycieli w pracy zawodowej oraz badania nad subiektywną percepcją czasu.