Mapy myśli w nauczaniu techniki – analiza prac i opinii uczniów - CIESIELKA, Marta (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2016)
W artykule zaprezentowano zastosowanie map myśli w nauczaniu zajęć technicznych w szkole podstawowej i gimnazjum. Przedstawiono szczegółową analizę prac uczniów, jak rów-nież wyniki badań ankietowych prezentujących opinie uczniów dotyczące niniejszej metody.