Využití robotiky ve výuce na základní škole - KUPILÍKOVÁ, MARTINA; SIMBARTL, PETR (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2016)
Text nastiňuje možnost využití robotiky ve výuce na základní škole. Popisuje roboty Dash and Dot a jejich aktuální aplikace. Popis obou robotů a příslušných aplikací je doplněn fotografiemi. Na závěr je popsána možnost využití ve výuce matematiky.