Efektywność wykorzystywania elektronicznego systemu zarządzania szkołą – sprawozdanie z badań - TUCZYŃSKI, Krystian (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2016)
W artykule przedstawiono wyniki badań z zakresu efektywności wykorzystywania elektro-nicznego systemu zarządzania szkołą, które zrealizowane zostały w ramach pracy magisterskiej. Głównym celem badawczym było określenie zmian, jakie zachodzą pod wpływem wykorzystywa-nia dzienników elektronicznych w szkolnictwie.