Film dydaktyczny w technologii 3D - LIB, Waldemar (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2015)
W prezentowanym opracowaniu scharakteryzowano zagadnienia związane z filmem dydaktycznym, technologią rejestracji i prezentowania filmów 3D oraz realizacją dydaktycznych filmów trójwymiarowych.