Čiastkové výsledky z výskumu implementácie interaktívnej tabule pri vzdelávaní ku kompetenciám v predmete Technika v ZŠ - BENDÍK, Miloš; ĎURIŠ, Milan (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2015)
V príspevku sa autori venujú pozorovaniu žiakov v predmete Technika na vybranom obsahu učiva prostredníctvom pozorovacích hárkov v súvislosti s implementáciou interaktívnej tabule a elektronicky spracovaného interaktívneho predvádzacieho materiálu. Svoje pozorovanie zameriavame na vybrané kompetencie a analýzu zistených poznatkov.