Konstrukcja innowacyjnego systemu alarmowego stanowiącego komponent inteligentnego domu - TUCZYŃSKI, Krystian (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2015)
W artykule przedstawiony został projekt i realizacja indywidualnie wykonanego przez autora pracy innowacyjnego i polisensorycznego systemu alarmowego. Stanowi on znaczący komponent inteligentnego domu.