Interaktivní tabule interwrite ve výuce - ROJÁK, Antonín (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2014)
Příspěvek je zaměřen na využití interaktivní tabule ve výuce. Software určený pro práci s interaktivní tabulí je možno aplikovat v osobním počítači samostatně, případně v kombinaci s datovým projektorem