Průzkum v oblasti využívání multimédií v hodinách literární výchovy na 2. stupni ZŠ - DOBEŠOVÁ, Pavla; SZOTKOWSKĐ, René (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2014)
Článek prezentuje výsledky průzkumu, který byl orientován na zjištění současného stavu využívání multimédií ve výuce literární výchovy na 2. Stupni základní školy, například na odhalení toho, která multimédia, za jakých podmínek a jakým způsobem jsou učiteli při přípravě na výuku literární výchovy a ve výuce samotné využívána.