Nová forma výuky – adaptivní e-learning - KOSTOLÁNYOVÁ, Kateřina (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2014)
Příspěvek je zaměřen na seznámení s novou moderní formou výuky v elektronickém prostředí, tzv. adaptivním e-learningem. Stručně je vysvětlen model adaptivní výuky – tři hlavní moduly a jejich princip.