Projekty EU a ďalšie medzinárodné aktivity na Dubnickom Technologickom Inštitúte v Dubnici nad Váhom - JAKÚBEK, Peter; GUZOŇOVÁ, Viera; VÁRKOLY, Ladislav (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2014)
Vývoj nových technológií pre priemysel, výkonný manažment transferu poznatkov z prostredia vedecko-výskumných laboratórií and najlepších testovacích stredísk spolu s aplikačným zavádzaním nových technologických riešení do praxe definujú požiadavku na profesionalitu spojenú s odbornými vedomosťami pre podporu aktivít vedúcich ku komercionalizácii inovatívnych technológií. Projekty riešené na Dubnickom technologickom inštitúte v Dubnici nad Váhom sú uvedené v príspevku.