Podpora vzdelávania Univerzity tretieho veku na UKF v Nitre - ŠEBO, Miroslav (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2014)
Príspevok sa zaoberá problematikou zefektívnenia vzdelávanie študentov Univerzity tretieho veku na Katedre techniky a informačných technológií PF UKF v Nitre. V rámci zefektívnenia výučby boli vytvorené moderné učebné texty obsahovo prispôsobené cieľovej skupine seniorov. Ďalším významným faktorom efektivizácie ich vzdelávania je uplatnenie sociálnej siete Facebook vo vzdelávaní.