Zvyšovanie kvality ďalšieho vzdelávania seniorov na Univerzite Tretieho Veku pri UKF v Nitre - ŠIRKA, Ján (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2014)
Celoživotné vzdelávanie je programom dnešnej doby a je potrebné zapájať sa do projektov s týmto zameraním. Príspevok približuje aktivity a zameranie projektu ESF do ktorého sa Univerzita Konštantína Filozofa a vytvára možnosti zvyšovania kvality vzdelávania študentov univerzity tretieho veku.