Zarządzanie nauką studentów przez nauczycieli akademickich - NIEWIADOMSKI, Krzysztof; NIEROBA, Ewa; ZAWŁOCKI, Ireneusz (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2014)
Artykuł dotyczy problemu zarządzania czasem nauki studentów przez nauczycieli akademickich. Podjęta została próba określenia wagi tego problemu w procesie nauczania. Co ma wpływ na zarządzanie czasem, jak dobrze organizować czas, jak ten problem widzą studenci to podstawowe treści artykułu.