IKT v Primárnom Vzdelávaní - VARGOVÁ, Mária (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2013)
Príspevok sa zaoberá využívaním IKT prostriedkov v edukačnom procese predmetu pracovné vyučovanie. V ňom je uvedený prieskum, zameraný na využívanie IKT prostriedkov učiteľmi na základných školách.