Edukacyjne gry symulacyjne w rozwoju kompetencji pracowników - WAWER, Monika (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2013)
W dobie cywilizacji innowacji technologicznych, szczególnie istotne staje się kształtowanie kompetencji społecznych pracowników, które są związane z budowaniem pozytywnych relacji interpersonalnych w organizacji. Cel ten może być osiągnięty dzięki edukacyjnym grom symulacyjnym, będącym interesującą, ale przede wszystkim skuteczną metodą rozwijania różnych grup kompetencji.