Motywy podjęcia studiów na kierunku Edukacja Techniczno-Informatyczna w AGH - CIESIELKA, Marta; NOWORYTA, Małgorzata (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2013)
W pracy przedstawiono wyniki badań motywów podjęcia studiów na kierunku Edukacja Techniczno-Informatyczna w AGH. Omówiono różne aspekty związane z wyborem studiów, zarówno czas podjęcia decyzji, wykorzystane źródła informacji, jak i motywy, jakimi kierowali się kandydaci wybierając uczelnię i kierunek studiów.