Rola wybranych atrybutów egzystencjonalnych w kształtowaniu środowiska społecznego - KALUGA, Volodomyr (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2011)
Seksualność jest jednym z kluczowych aspektów egzystencji człowieka. W aspekcie tym nie poświecono temu zjawisku dotąd należytej uwagi. W artykule przedstawiono poszukiwania autora w badaniu istoty seksualności.