Wpływ hałasu na pracę człowieka w opinii studentów i uczniów - PIĄTEK, Tadeusz (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2011)
Artykuł porusza zagadnienie postrzegania hałasu w kontekście jego wpływu na pracę człowieka przez uczniów i studentów. W artykule przedstawiono zarys badań wstępnych, dotyczących uwarunkowań pracy człowieka doby XXI w.