Analiza porównawcza procesu uczenia się uczniów szkół ogólnokształcących i zawodowych - NIEWIADOMSKI, Krzysztof; NIEROBA, Ewa; ZAWŁOCKI, Ireneusz (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2011)
W artykule podjęto próbę porównania wybranych czynników związanych z uczeniem się uczniów szkół ogólnokształcących i zawodowych. W badaniach uczestniczyło stu uczniów.