Pedagogiczne uwarunkowania rozwijania kompetencji technologicznych w kształceniu zawodowym - TARKHAN, Lyenuza (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2011)
W artykule przedstawiono perspektywy badań w zakresie poszukiwania priorytetów kształcenia kompetencji technologicznych przyszłych inŜynierów zarówno w procesie dydaktycznym, jak i w edukacji całoŜyciowej.