Sorry za brak znakow… Poprawność językowa wpisów na młodzieżowych forach internetowych - Romanek, Beata (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2019)
Artykuł prezentuje wyniki badań nad językiem komunikatów elektronicznych zamieszczanych przez młodzież na forach internetowych. Omówienie tych wyników zostało poprzedzone prezentacją najważniejszych cech języka tekstów zamieszczanych w internecie przez młodzież.