Zalety i wady „darmowych” podręczników stosowanych w klasach I–III szkoły podstawowej - PUDEŁKO, KAROLINA (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2018)
Artykuł zawiera charakterystykę „darmowych” podręczników stosowanych w klasach I–III szkoły podstawowej. Opisuję w nim cechy i funkcje podręczników szkolnych oraz wyznaczniki jakości podręczników szkolnych.