Metodické materiály Centra edukácie a popularizácie techniky - PAVELKA, JOZEF; ŠOLTÉS, JAROSLAV (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2017)
Súĉasná moderná doba vyņaduje, aby sa v rámci vyuĉovacieho procesu vyuņívali aj netradiĉné metódy, postupy a prostriedky, ktoré dokáņu ņiakov aktivizovať a podporujú rozvoj ich logického, analytického a tvorivého myslenia. Táto ńtúdia prezentuje informácie o zriadení Centra edukácie a popularizácie techniky (CEPT), ktoré poskytuje ńkolám v jeho okolí moņnosť realizovať vzdelávacie aktivity osobitého zamerania.