Aktywność zawodowa jako forma rehabilitacji osób niepełnosprawnych - WŁODARSKA-ZOŁA, LIDIA (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2017)
W niniejszym artykule autorka wskazała znaczenie aktywności zawodowej w procesie kompleksowej rehabilitacji osób niepełnosprawnych, omówiła prawne aspekty zatrudniania osób z niepełnosprawnością, a także dokonała identyfikacji barier związanych z aktywnością zawodową osób z dysfunkcjami.