Blog w kształceniu technicznym - CIESIELKA, Marta; OSMENDA, Agata; STAŚKO, Renata (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2016)
W artykule zaprezentowano wyniki badań zastosowania blogów w kształceniu technicznym. Przedstawiono analizę porównawczą blogów do zajęć technicznych, opinie nauczycieli blogujących oraz uczniów korzystających i niekorzystających z blogów.