Technologia rozszerzonej rzeczywistości w rozwijaniu wyobraźni dzieci i młodzieży - WARCHOŁ, TOMASZ (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2016)
W artykule przedstawiono teoretyczną analizę definicji wyobraźni wraz z jej podziałem, napodstawie której przedstawiono praktyczną realizację aplikacji AR-book, której działanie opiera sięna wykorzystaniu rozszerzonej rzeczywistości w rozwijaniu wyobraźni dzieci i młodzieży.