Interaktívna tabuľa vo vzdelávaní budúcich pedagógov - PŠENÁKOVÁ, Ildiko; HORVÁTH, Roman; SZABÓ, Tibor (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2016)
Interactive whiteboard in the education of future teachers