Nowoczesne systemy wspomagające pracę inżyniera - ŻYŁKA, Wojciech; ŻYŁKA, Marta (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2015)
W artykule przedstawiono zagadnienia dotyczące technologicznych baz danych.Omówiono budowę i zastosowanie systemów CAD/CAM.