Rozwój technologii e-learningu - LIS, RENATA (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2015)
W artykule przedstawiono interaktywne formy przekazywania wiedzy stosowanew kursach e-learningowych. Omówiono takie formy, jak: warstwa nawigacyjnakursu, ćwiczenia i testy, gry, symulacje i wirtualni mentorzy.