Kurs e-learningowy: obróbka materiału wideo w programie Pinnacle Studio oparty na teorii kognitywnej procesu uczenia się - WARCHOŁ, Tomasz (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2015)
Skonstruowany kurs e-learningowy oparty na teorii kognitywnego uczeniasię stworzony został na potrzeby osób, które chcą nauczyć się tworzenia własnegoprofesjonalnego materiału filmowego na bazie programu Pinnacle Studio.