Wideodydaktyka szansą na aktywizację studentów - CIESIELKA, Marta (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2015)
W artykule zaprezentowano zastosowanie metody wideodydaktyki w wyższymszkolnictwie technicznym. Przedstawiono szczegółowy opis metody orazuwagi metodyczne związane z jej wdrożeniem.