Film dydaktyczny w technologii 3D - LIB, Waldemar (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2015)
W prezentowanym opracowaniu scharakteryzowano zagadnienia związanez filmem dydaktycznym, technologią rejestracji i prezentowania filmów 3D orazrealizacją dydaktycznych filmów trójwymiarowych.