Etapy projektowania wizualizacji 2D i 3D na przykładzie budynku jednorodzinnego - KWIATKOWSKI, Bogdan; BINKOWSKI, Tomasz (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2015)
Przedstawiona problematyka związana z wizualizacją 2D i 3D elementówarchitektonicznych jest w dzisiejszych czasach bardzo aktualna. Bardzo często,można by powiedzieć, że zawsze, stało się to już standardem. W artykule przed132stawiono etapy projektowania elementów architektonicznych od projektu dowizualizacji 2D i 3D.