Formatívne hodnotenie žiakov s využitím informačných a komunikačných technológií - STADTRUCKER, Roman; ĎURIŠ, Milan (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2015)
V príspevku sa autori venujú možnostiam implementácie súboru elektronickýchúloh do vyučovacieho procesu s uplatňovaním formatívneho hodnotenia žiakov.V článku sú uvádzané príklady elektronických úloh, ktoré budú overovanév rámci realizácie pedagogického experimentu v základných školách.