Čiastkové výsledky z výskumu implementácie interaktívnej tabule pri vzdelávaní ku kompetenciám v predmete Technika v ZŠ - BENDÍK, Miloš; ĎURIŠ, Milan (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2015)
V príspevku sa autori venujú pozorovaniu žiakov v predmete Technika navybranom obsahu učiva prostredníctvom pozorovacích hárkov v súvislostis implementáciou interaktívnej tabule a elektronicky spracovaného interaktívnehopredvádzacieho materiálu. Svoje pozorovanie zameriavame na vybranékompetencie a analýzu zistených poznatkov.