Analiza wydajności sieci konwergentych za pomocą programowego generatora ruchu - PASZKIEWICZ, Andrzej; PĘKALA, Robert (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2015)
W artykule przedstawiono zagadnienia związane z wykorzystaniem programowychgeneratorów ruchu w celu dokonania analizy wydajności rzeczywistejinfrastruktury sieciowej w odniesieniu do współcześnie występujących usługsieciowych o charakterze konwergentnym.