Dydaktyczne obrazy dynamiczne w wykładach zogniskowanych na układach elektronicznych – model metodyczny - KRUPA, Krzysztof (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2015)
Treść artykułu koncentruje się na prezentacji modelu metodycznego stosowaniadydaktycznych obrazów dynamicznych w wykładzie z elektroniki analogowejogniskującym się na układach elektronicznych.