Zdrowie jako podstawowa wartość edukacyjna i życiowa - OBODYŃSKA, Edyta (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2015)
Health as Increased Educational and Life Value