Požiadavky stredných odborných škôl na absolventov - LUKÁČOVÁ, Danka (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2014)
Na Katedre techniky a informačných technológií PF UKF v Nitre je riešenýprojekt ESF s názvom Inovácie študijných programov na Pedagogickej fakulteUKF v Nitre za účelom skvalitnenia vzdelávacieho procesu. Jedným z cieľovriešenia projektu, okrem inovácie učiteľských študijných programov a študijnéhoprogramu BOZP, ktorý je garantovaný Katedrou techniky a informačnýchtechnológií PF UKF v Nitre, je zisťovanie požiadaviek trhu práce na absolventovštúdia. V príspevku autorka uvádza výsledky dotazníkového prieskumu v strednýchodborných školách