Wykorzystanie nowych technologii informacyjnych przez nauczycieli akademickich w procesie edukacyjnym – wyniki badań - WARZOCHA, Tomasz (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2014)
W artykule przedstawiono wyniki badań wykorzystania nowych technologiiinformacyjnych w procesie edukacyjnym przez nauczycieli akademickichw opinii studentów Wydziału Matematyczno-Przyrodniczego. W tym celu przygotowanoankietę składającą się z 12 pytań