Treści nauczania-uczenia się elektroniki w kształceniu ogólnym, zawodowym i w szkole wyższej - KRUPA, Krzysztof (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2014)
Artykuł ten jest poświęcony wynikom analizy aktualnych dokumentów programowychprzeprowadzonej w celu określenia zakresu treści kształcenia z elektronikiw kształceniu ogólnym, zawodowym i w szkole wyższej.