Projekty EU a ďalšie medzinárodné aktivity na Dubnickom Technologickom Inštitúte v Dubnici nad Váhom - JAKÚBEK, Peter; GUZOŇOVÁ, Viera; VÁRKOLY, Ladislav (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2014)
Vývoj nových technológií pre priemysel, výkonný manažment transferupoznatkov z prostredia vedecko-výskumných laboratórií and najlepších testovacíchstredísk spolu s aplikačným zavádzaním nových technologických riešení dopraxe definujú požiadavku na profesionalitu spojenú s odbornými vedomosťamipre podporu aktivít vedúcich ku komercionalizácii inovatívnych technológií.Projekty riešené na Dubnickom technologickom inštitúte v Dubnici nad Váhomsú uvedené v príspevku.