Zarządzanie nauką studentów przez nauczycieli akademickich - NIEWIADOMSKI, Krzysztof; NIEROBA, Ewa; ZAWŁOCKI, Ireneusz (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2014)
Artykuł dotyczy problemu zarządzania czasem nauki studentów przez nauczycieliakademickich. Podjęta została próba określenia wagi tego problemuw procesie nauczania. Co ma wpływ na zarządzanie czasem, jak dobrze organizowaćczas, jak ten problem widzą studenci to podstawowe treści artykułu.