Możliwości outsourcingu informatycznego w doskonaleniu zawodowym pracowników - LIS, Robert (Journal of Education, Technology and Computer Science, ISSN 2719-6550, e-ISSN 2719-7417, 2013)
Outsourcing informatyczny powinien wykorzystywać swoje możliwościw doskonaleniu informatycznym pracowników przez stosowanie najnowszychmetod szkolenia w modelu blended learningu. Mogliby to robić specjaliściz firm informatycznych z przygotowaniem pedagogicznym. W strukturyzacjitreści szkoleń pomocne są moduły informatyczne usprawniające działalnośćfirmy.