Interaktivní tabule a možnosti jejího využití ve výuce - REŠKOVÁ, Martina; HOMOLKOVÁ, Veronika (Journal of Education, Technology and Computer Science, 2013)
Příspěvek je zaměřen na moderní formu výuky, aplikovanou pomocíinteraktivní tabule. Interaktivní výuka studentů je novou, stále více se rozšiřujícíformou výuky, při níž se studenti seznamují se specifickými vyučovacímimetodami, prostředky a pomůckami. Jedná se zejména o manipulaci s interaktivnítabulí a práci se speciálními počítačovými programy. Interaktivní výuka vytváříprostor pro motivaci, aktivní výuku i zábavu.